This is default featured slide 1 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

This is default featured slide 2 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

This is default featured slide 3 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

This is default featured slide 4 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

This is default featured slide 5 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

Coway - Pilihan Yang Sangat Bijak



Nah.. Post kali ni Fiq nak share kelebihan Coway... Hope kawan2 yang sedang mencari penapis air dengan servis yang berkala, boleh sangat2 melanggan bersama Coway. Nak Info lanjut, roger2 Fiq je tau....


Sekiranya anda sedang mencari penapis air atau udara yang sangat sesuai dengan rumah atau pejabat anda, Fiq sangat mencadangkan kepada anda supaya menggunakan Coway...

Kenapa Coway?

1 - Servis 2 bulan sekali secara PERCUMA.

2 - Penukaran alat ganti secara PERCUMA

3 - Penukaran Filter atau penapis air secara PERCUMA

4 - Tiada caj untuk servis pemasangan

5 - Tanpa Deposit

6 - Kualiti air yang terjamin kebersihannya dengan Sistem R&D yang canggih

7 - Untuk muslim, boleh guna tanpa was2 sebab setiap unit filter luar dan
dalam diiktiraf HALAL oleh pihak JAKIM...

8 - Ada 3 Suhu Air. PANAS, SEJUK DAN SUHU BILIK.



9 - Bentuk yang sangat cantik dan ringkas sesuai untuk ruang yang terhad.

10 - Direct piping (air direct dari paip. So, tak perlu tadah)

Untuk makluman, saya sendiri dah gunakan mesin ni dan sangat2 berpuas hati dan
amat membantu terutamanya ibu dan nenek saya yang kurang sihat...



BAGI YANG BERMINAT NAK TAHU LEBIH LANJUT TANPA MENGIRA DI MANA SEKALIPUN
KAWASAN ANDA BERADA SAMA ADA DI JOHOR, KEDAH, PAHANG, KUALA LUMPUR (KL),
MELAKA, SELANGOR, KELANTAN, TERENGGANU, PAHANG WAIMAH AREA SABAH ATAU SARAWAK SEKALI PUN, ANDA BOLEH MEMBELI ATAU MENYEWA MESIN COWAY INI MELALUI SAYA.

Boleh Add FBook Saya: fiq@coway.cc.my

Atau Bagi yang nak tahu dengan segera promosi terhad Coway, boleh berhubung
dengan saya melalui mana-mana talian hotline di bawah ini:

MAXIS - 0177845124
CELCOM - 0137314527
DIGI - 0108242864

Nama Saya - Fiq Haidzir. Just call me Fiq

Bayaran Serendah: RM110 Sebulan untuk skim sewa beli.

Price: RM 110



Kerja Kosong Johor Bahru Sebagai Agen Pemasaran Coway. Komisyen Lumayan!




Kerja Kosong Johor Bahru Sebagai Agen Pemasaran Coway. Komisyen Lumayan!

Kami membuka peluang pekerjaan kepada umum dengan syarat kelayakkan minima SPM.



Banyak kelebihan bersama syarikat ini. Antaranya:

- Basic Elaun + Performance Incentive + Komisyen = RM4200 - RM15,000


- Incentive Pelancongan

- Masuk Office Isnin, Rabu, Jumaat dari 8.45am - 10.30am

- Terbuka kepada semua. Kami memberi keutamaan kepada mereka yang mempunyai lesen kereta atau kenderaan sendiri.

- Boleh bekerja secara berkumpulan.

- Aktif dan peramah

- Pejabat di Taman Molek.

- Cash Incentive

- Latihan disediakan.

Temuduga diadakan pada setiap hari Isnin, Rabu dan Jumaat pada jam 11am - 12pm di pejabat kami. Untuk temuduga, sila hubungi saya di talian:
0137314527 / 0177845124 - Fiq Haidzir

Cara Bayaran Atau Beli Coway

<div id="post_message_9636470">
<span style="font-size: medium;"><span style="font-family: Lucida Sans Unicode;"><b><span style="font-size: medium;">3 Cara Pembayaran Mudah</span></b>

<b>Outright (Tunai)</b> &gt; <b>Rental (Sewa)</b> &gt; <b>Installment (Ansuran)</b>

Skim Bayaran Mudah Coway, Untuk Pembelian Mudah.

3 easy ways to buy Coway Products:

1) Outright / Tunai
Anda boleh membuat pembayaran dengan Tunai, Kredit kad atau Cek

2) Rental / Sewa Beli
Cuma bayar RM 200 untuk Pendaftaran + bayaran sewa bulan pertama sahaja.

3) Credit Card / Kad Kredit
0% interest - melalui kredit kad bank terpilih.</span></span>   </div>
<div>
__________________
<b><span style="font-size: small;"><a href="http://tinyurl.com/coway" target="_blank"><span style="color: red;">"COWAY BIG SALE!! 30% LESS!!!"</span></a>
<a href="http://bit.ly/jVJtw5" target="_blank"><span style="color: darkgreen;">BROKER COWAY DI JOHOR BAHRU DIPERLUKAN</span></a>
<span style="color: blue;">CALL/SMS HOTLINE :</span> 0177845124 (FIK COWAY)</span></b>    </div>

Penulen Air Coway Diiktiraf Jakim

Penulen Air Coway Diiktiraf Jakim

Harian Metro

PENGELUAR peralatan elektrik jenama Coway, berjaya memperoleh sijil halal daripada Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (Jakim) untuk produk penulen airnya sekali gus menjadikannya pengeluar penulen air antarabangsa pertama menerima pengiktirafan itu.

Pengarah Urusan Coway Malaysia, James Park Jae-Young berkata, pengiktirafan itu membuktikan produk Coway memenuhi piawaian halal dan secara tidak langsung memudahkan pengguna Islam membuat keputusan untuk membeli produk keluaran syarikat itu.

Katanya, syarikat Coway sudah menjemput Jakim untuk menyertai rombongan penelitian ke pusat penyelidikan dan kilang Coway berpangkalan di Korea.

“Sebagai pengeluar penapis air dalam bilik terbesar sejagat, pengawalan kualiti kami yang ketat berjaya menepati piawaian dari segi agama dan kebersihan yang ditetapkan Jakim. Tambahan pula, pusat penyelidikan Coway dilantik Persatuan Kualiti Air sebagai makmal ujian sejak 2009.


“Ia adalah sebuah persatuan yang mewakili industri rawatan air bagi kediaman, komersial dan perindustrian untuk menetapkan piawaian bagi kemudahan rawatan air,” katanya dalam kenyataan di Kuala Lumpur.

Sistem penapisan Osmosis Songsang Coway yang memenuhi piawaian halal bertaraf antarabangsa boleh didapati dengan pilihan rekaan atas meja dan berdiri.

Source: http://www.hmetro.com.my/articles/Pe...Jakim/Article/

Produk Coway versi BM

Produk Coway versi BM

Tentang Coway

1. Mempunyai kilang membuat penapis udara & air yang terbesar di dunia. (Yugu Factory)
2. Mempunyai pusat kajian & pembangunan produk (R&D) yang terbaik dan terbesar di dunia.
3. Mempunyai lebih dari 200 penyelidik yang terdiri daripada lulusan PhD,Master, DLL
4. Mempunyai lebih dari 50 sijil dan pengiktirafan dari dalam negeri dan antarabangsa.
5. Mempunyai market di lebih 50 buah Negara seluruh dunia.


Penapis Air Coway




Teknologi Penapis Air Coway.

1. Boleh menapis air sehingga o.ooo1 mikron (6 penapis)
2. Dapat menapis bahan tercemar di dalam air yang tidak mampu di tapis dengan teknologi nano.
3. Kemudahan air panas,sejuk dan suhu bilik
4. Menggunakan material kelas makanan.(eco-friendly)
5. Fungsi kunci keselamatan untuk kanak2
6. Fungsi penjimatan elektrik automatik.

Semua penapis air Coway dilengkapi dengan 3 jenis suhu air : Air Panas, Suhu Bilik dan Sejuk. (kecuali Model Value P-07Q)
Model-model Penapis air dari Coway Malaysia ialah:

Petit CHP-06D
Value P-07Q
Mach CHP-03A
Metro CHP-04A



Penapis Udara Coway




Teknologi Penapis Udara Coway.

1. Mengeluarkan penapis udara yang dapat menapis virus H1N1 ( pertama di dunia )
2. Penapis yang dapat menapis virus selesema burung (SARS)
3. Menggunakan teknologi RBD Plasma yang dapat menapis dan membunuh bakteria dengan berkesan.
4. Mempunyai pengesan habuk dan bau yang dapat membantu membersihkan udara di dalam rumah secara automatik.
5. Ciri2 keselamatan yang dapat mengelakkan berlaku kemalangan.
6. Penunjuk warna yang dapat menentukan tahap pencemaran udara.
7. Fungsi penjimatan elektrik automatik.

Model-model Penapis Udara dari Coway Malaysia ialah:

Dolomities
Lombok
Venus


Bidet



Sebuah ciptaan cerdas yang direka untuk kebersihan diri selepas menggunakan tandas. Ia memiliki sistem penyembur berkembar, tempat duduk ergonomik dan pengering udara, khas untuk membawa pengalaman yang selesa dan mudah.
Amat sesuai untuk pesakit buasir.

Model-model Bidet dari Coway Malaysia terbahagi kepada 2:

Digital
Manual



MENGAPA ANDA HARUS MEMILIH COWAY


1. Mempunyai pusat R&D yang sentiasa memastikan kualiti air dan produk dalam keadaan yang terbaik untuk pengguna.
2. Mempunyai kilang pengeluar yang terbesar di dunia.
3. Syarikat yang pertama menawarkan sistem sewa-beli dari serendah RM 70
4. Menyediakan khidmat servis 2 bulan sekali dan penukaran penapis secara percuma.
5. Jaminan produk sehingga 5 tahun.
6. Produk yang terjamin berkualiti berdasarkan kelulusan dan pengiktirafan yang diterima dari dalam negeri dan antarabangsa.
7. JIMAT ELEKTRIK..JIMAT GAS...JIMAT MASA....

Kenapa Pejabat Anda Perlu Ada Mesin Ini?

Jika anda adalah seorang Bos kepada syarikat anda, atau sedang mencari sistem penapisan air yang terbaik untuk pejabat anda, anda telah tiba tepat di tempatnya. Kenapa anda harus memilih sistem ini di pejabat/rumah anda:

1) Design yang cukup elegan, moden dan unik.

2) Meringankan kerja. (Tak perlu nak tuang2 air kerana air direct terus dari paip)

3) Jimat masa. (Tak perlu nak tunggu lama untuk menjerang air)

4) Jimat ruang. (Tak guna ruang yang besar)

5) Tak perlu pening pasal nak servis. (Pihak Cody (Coway Lady), akan datang servis 2 bulan sekali)

6) Macam2 Lagi Kebaikan....


Bagi memudahkan urusan anda, boleh hubungi Health Planner anda yang peramah dan mesra di hotline:

0177845124 / 0137314527 - Fiq Haidzir


- Pemasangan di seluruh pelusuk Malaysia termasuk Sabah Dan Sarawak... FREE INSTALLATION...!!!
 

Ciri-Ciri Penapis Air Coway

Adakah anda rasakan yang sekarang ini air yang anda minum selamat & bersih dari sebarang pencemaran yang akan membahayakan kesihatan anda sekeluarga????


Jika TIDAK, inilah jawapan pada anda yang inginkan air yang selamat serta bersih dari sebarang pencemaran untuk kesihatan sekeluarga.

Air bersih untuk seisi keluarga. Penulenan air sejuk dan panas Woongjin Coway sememangnya direkacipta untuk membantu setiap anggota keluarga anda kekal sihat.

Ciri - ciri penapis air coway - :

* menyediakan air panas, air sejuk dan air biasa - senang kite nk pilih air mane nk gune,terus keluar
dari filter

* sangat sesuai untuk keluarga

* mudah untuk penyediaan susu bayi

* mudah untuk menikmati teh / kopi / jus minuman - tak perlu lagi memasak air / menyimpan air dalam peti sejuk

* terus dari paip - jaminan air yang sangat bersih dari filter yang berteknologi(R.O filter)

* Sistem kawalan Micom

* Sistem anti bakteria

* Butang keselamatan untuk air panas

* Penggunaan elektrik lebih kurang RM6 sebulan

* mempunyai SLEEP MODE sensor


Kelebihan:

~ menawarkan SKIM SEWA/BELI serendah RM 70 sehingga RM 130 sebulan(mengikut produk)
~ FREE service 2 bulan sekali selama 5 tahun
~ FREE pemasangan
~ selepas 5 tahun, produk adalah milik pelanggan
Hubungi: 0137314527 - Fiq Haidzir 

RANKING BLOG KAMI

Apa Yang Menarik Di Busuk.Org?

FeedBurner FeedCount

Subscribe via email